google-site-verification=W-9XAypvc1DhgJfcVuomPX1mFBX1cduggrs8YDH2eyM link rel=”canonical” href=”https://ippn.nl
Crystal XP2i digitale manometer
Crystal Ametek nVision

Crystal engineering nVision Intrinsiek veilige modulaire ATEX kalibrator digitale drukrecorder. 

De Crystal nVision is een digitale drukrecorder en kan 500.000 punten bij 10 metingen per seconde per sensor opslaan in het interne geheugen.

De Crystal nVision is de perfecte vervanger voor een analoge ronde kaart schrijver met als voordeel een veel groter bereik per sensor.
Geen gedoe met verschillende kaarten voor log tijden of bereik waardoor de kosten vele malen lager zijn dan van een analoge ronde kaart schrijver.

De nVision heeft een nauwkeurigheid tot 0,025% van de gemeten waarde !, is ATEX Eexi intrinsiek veilig en heeft een IP67 bescherming klasse ( 1 meter onder water voor 30 minuten.

De nVision kan worden voorzien van 2 interne druk modules naar keuze waaronder druksensoren tot 1000 bar G, Abs of DP men kan ook kiezen uit 1 interne druksensor plus een mA/V of temperatuur module.

De nVision is volledig temperatuur gecompenseerd tussen -20 en +50 graden zodat de opgegeven meetfout geldig is over het hele temperatuurbereik. Dus geen extra fouten op basis van temperatuur.

Standaard word de nVision voorzien van software voor het verwerken van de opgeslagen data of het instellen van de data logger. 
Test runs kunnen van te voren via de software worden aangemaakt of in het veld op drukrecorder worden ingegeven.

De drukrecorder heeft 17 verschillende schermen waaronder een live modus zodat direct de gelogde waarden in een grafiek op het scherm kan worden weergegeven. Al de schermen kunnen d.m.v. de bijgeleverde Crystal Control software worden in of uitgeschakeld.

Telefoon: +31 314667748  Email: info (at) ippn.nl

© Copyright 2023 IPPN Measurements & Controls. All Rights Reserved.

Offline Website Creator
link rel=”canonical” href=”https://ippn.nl